Medina Muhamedagic

Akademija za žene

Biografija

Medina Muhamedagić, magistrica psihologije, Filozofski fakuletat Univerziteta u Sarajevu i porodično sistemska psihoterapeutkinja. Vodi savjetodavne i psihoterapeutske tretmane sa pojedincima/kama, parovima i porodicama. Članica je udruženja USPIT i angažirana je u psihoedukativnom, savjetodavnom i psihoterapijskom radu u  Uduženju za psihoterapiju, edukaciju, psihodijagnostiku i antistres terapiju PEPA. Posjeduje i višegodišnje iskustvo rada u oblasti mareketinga i trenutno je projektna asistentica u Fondaciji Akademija za žene.

O predavanju

Učesnice radionice naučit ćete kako savladati strah od javnog nastupa. Naučit će kako je trema normalna stvar s kojom se bori velika većina ljudi te kako uprkos tremi uspješno javno nastupati. Kroz praktične zadatke usvojit će tehnike, znanja i alate koji mogu pomoći za savladavanja treme te jačanja samopouzdanja. Cilj je da nakon radionice polaznice budu samouvjerenije i svjesniji svojih govorničkih i prezentacijskih sposobnosti.

O projektu

Sjajna prilika za žene da se educiraju, osnaže i uvežu te na taj način jačaju vlastite kapacite  i iste korsite za rast i razvoj, kako njih kao pojedinki, tako i zajednice u kojoj žive i djeluju.    

za stranicu2