+ 387 33 524 382
info@afw.ba

Hana Tiro

BIOGRAFIJA

Bavim se digitalnim komunikacijama i društvenim mrežama već 7 godina. S obzirom da mi je trenutno 25 godina, mogu reći da je srednjoškolsko buntovništvo puklo preko moje digitalne karijere. Za moje solidno snalaženje u digitalnoj komunikaciji su krivi i BA Engleskog jezika i književnost, kao i trenutni MA Komparativne književnosti. Neki od najljepših projekata u kojima sam imala priliku da učestvujem su bili usmjereni ka ženskim pravima, slobodi govora na internetu, dječijim pravima (UNICEF), kao i inkluzivni projekti koji su spoj napredne tehnologije i medicine.

 

O PREDAVANJU

Kruženje energije, kao takvo, je suština postojanja. Energija nije nešto izmišljeno, ona je tu, mi smo od nje skrojeni. Tehnološkim razvitkom, energija je uspjela naći svoje usmjerenje na različite segmente naših života. Jedan od segmenata je upravo internet, a njegova svakodnevna upotreba raste nevjerovatnom brzinom. Osvještavanje online stvarnosti i komunikacije je put ka kvalitetnoj i uspješnoj internet kampanji.

 

O PROJEKTU

Smatram da je projekat odličan vid dizanja svijesti o medijima i komunikacijama, ali i svim stranputicama u koje nas može odvesti 21. stoljeće. Izvrsna prilika za edukaciju i umrežavanja svih zainteresovanih za snalaženje u digitaliziranom svijetu. Sretna što sam dobila priliku za razmjenu iskustava i savjeta zlata vrijednih.